Referenties

‘Hartelijk dank voor je mailtje! En wat een fijne overzichten!’, aldus Yvonne Wevers na één van de vele updates die wij doorgevoerd hebben.

Yvonne Wevers
Manege Pothoven http://www.manegepothoven.nl

‘Wat een verademing’, aldus Titia Heijbrock van Manege Nieuw Amstelland. ‘Met een bedrijf van ruim 600 wekelijkse ruiters zagen wij best op tegen de overgang naar een nieuw administratiepakket. Veel data en financiële gegevens moeten foutloos overgezet worden zodat de klanten er geen hinder van ondervinden en de administratie op orde blijft. Met een groot team van medewerkers die ermee moet werken, was het best wel spannend. Met een goed stappenplan en ondersteuning door PPHO, verliep de omzetting vlekkeloos. Je kon duidelijk merken dat PPHO weet wat een manegebedrijf inhoudt en welke onderdelen vanaf het eerste moment voor elkaar moeten zijn’.

Titia Heijbrock
Manege Nieuw Amstelland http://www.nieuwamstelland.nl/

‘Ideaal dat wij de HTP software ook op tablets en smartphones kunnen gebruiken. Nergens zie je meer lokale software, dus ook voor hippische ondernemers moest die stap er eens komen. Als we ondersteuning nodig hebben of er gaat per ongeluk een keer wat mis, dan bel ik één van de PPHO medewerkers en dan geef ik hen toestemming om in te loggen en kan alles meteen op afstand opgelost worden. Dat is een vertrouwd en rustgevend gevoel’, zegt de altijd positief kritische Gert Jan Lutke Holzik.

Gert Jan Lutke Holzik
Holzik Stables http://www.holzikstables.nl

‘Ik ben helemaal geen computermens en zal ik ook nooit worden, maar ook ik kan werken met de HTP software. Alle leskaarten die wij nodig hebben, zijn door PPHO in overleg met ons aangemaakt en kennen duidelijke omschrijvingen zodat alle medewerkers direct hiermee kunnen werken. De lesindeling tonen wij op een mooi groot TV-scherm in de kantine. De lesindeling komt steeds meteen na onze activiteiten in beeld. Ook de activiteiten kunnen wij eenvoudig toevoegen in dit PPHO Retail Television scherm, zodat onze klanten nooit meer een activiteit hoeven te missen.’

Gina de Ruiter
De Goudse Manege http://www.degoudsemanege.nl

Ik ben geen computermens en wil op stal via mijn telefoon op stal van alles kunnen registreren. Via de HTP software kan ik gewoon op stal wijzigen doorgeven en toekennen aan een klant of medewerker. Zo vergeet ik nooit iets en is mijn administratie altijd op orde!

Arnoud van Daatselaar
Pensionstal de Heidehoek http://www.deheidehoek.nl

Op een manegebedrijf ben je altijd druk, maar of deze ‘drukte’ ook wat oplevert wordt mij nu met een druk op de knop duidelijk gemaakt. Door simpelweg de ruiters en paarden te boeken in een les, is mijn administratie geregeld’. Ik ben niet alleen ‘minder druk’, maar heb ook meteen overzicht over de loopuren van mijn paarden, omzet, open vorderingen etc. Gemak dient de mens.

Peggy Kuijvenhoven
Manege Ravenswaaij http://www.manegeravenswaaij.nl

In het Hippisch Totaal Pakket kan ik heel gemakkelijk en overzichtelijk mijn lesindeling doen.

Manege Lelystad
Manege Lelystad http://manegelelystad.nl