Koppelingen

HTP Software heeft een aantal koppelingen ontwikkeld waardoor het werken met de hippische software nog prettiger en eenvoudiger wordt. We beschrijven ze hieronder;

Koppeling met RVO

Vanuit HTP kunt u eenvoudig paarden registreren bij RVO. Ook de in het buitenland geboren paarden! En vanuit HTP is dat gratis. De op uw bedrijf aanwezige paarden meldt u super simpel aan op uw UBN vanuit ons programma. Het afmelden gaat al even makkelijk. Met behulp van de functie Stalmanagement houdt u een logboek bij per paard. Hierin legt u tevens vast wanneer deze (tijdelijk) op- of van uw erf is. Zo is de nieuwe I&R wetgeving voor u geen rompslomp meer.


Prijs: gratis

Koppeling met kassasysteem Tonit

Het handmatig invoeren van betalingen is verleden tijd met de HTP-Tonit kassakoppeling. Door deze koppeling kunt u op de kassa betalingen aannemen en boeken op de betreffende debiteur. Dit wordt vervolgens direct verwerkt in uw administratie in HTP. Het bijhouden van een kaslijst is daardoor niet meer nodig.


Prijs: €20 per maand

Koppeling met Exact

U kunt HTP koppelen aan het boekhoudprogramma Exact. Hierdoor worden de facturen die u in HTP maakt automatisch in uw boekhouding geïmporteerd. Ook uw debiteuren worden geïmporteerd.


Prijs: €10 per maand

Koppeling met Snelstart

U kunt HTP koppelen aan het boekhoudprogramma Snelstart. Hierdoor worden de facturen die u in HTP maakt automatisch in uw boekhouding geïmporteerd. Ook uw debiteuren worden geïmporteerd.


Prijs: €10 per maand

Ruiters aanmelden bij KNHS

Middels een handige export kunt u zeer gemakkelijk ruiters aanmelden bij de KNHS waarvoor een Ruiterpaspoort moet worden aangevraagd. U hoeft dan geen papieren formulieren meer op te sturen.


Prijs: gratis

Nieuwe functies in HTP

Berichten

Middels de functie Berichten kunt u berichten sturen via de email en push-berichten via de Ruiterapp. U kunt hierbij kiezen naar wie u ze wilt sturen. Dit kan zijn naar 1 persoon, naar een gehele lesgroep, naar alle mensen die komende maand in uw lesboek staan of naar alle debiteuren die in uw systeem staan.

Taken

Middels de functie Taken kunt u een takenlijst bijhouden van taken die niet vergeten moeten worden. Deze functie werkt ook op de telefoon. Zodat u in de stal of waar u dan ook bent deze kunt vastleggen.

Attributen

In het lesboek kunt u attributen toewijzen aan een paard. Zodat de ruiters deze niet vergeten. Denk hierbij aan strijklappen of een hulpteugel.

Stalmanagement

In het stalmanagement kunt u per paard een logboek bijhouden. Dit logboek bestaat uit losse notities. Per notitie geeft u aan wie erbij betrokken is. Ook kunt u een foto of video toevoegen aan de log. Op deze manier kunt u altijd teruglezen wat er met een paard aan de hand is geweest. Als u zoekt op de naam van het paard krijgt u alle berichten te zien die over het paard zijn geschreven. Ook kunt u selecteren op de betrokkene, bijv. de dierenarts. U krijgt dan alles te zien waarbij de dierenarts betrokken is geweest. Deze functie werkt ook op de telefoon.

Wilt u meer weten over de apps/services neem dan contact met ons op.