Over HTP

HTP software is gemaakt door mensen die weten hoe je een paardenbedrijf runt. Want laten we eerlijk zijn. U vraagt toch ook niet aan uw boekhouder advies over hoe u uw paarden moet voeren? Al sinds 1989 denken de mensen achter HTP daarom na over het zo makkelijk mogelijk maken van de dagelijkse administratie en het voorkomen van fouten. Op een manege/pensionstal gebeurd veel tegelijk. Rijlessen, cursussen, verhuur van stallen en verhuur van andere dingen zoals kluisjes of trailers. Omdat het handmatig bijhouden van wie wat wanneer moet betalen erg foutgevoelig is ontstond in 1989 de eerste versie van ons huidige HTP systeem.

 

Onderzoek wees uit dat door automatisering 5 tot 10% minder fouten wordt gemaakt. Met behulp van dit systeem valt er geen omzet meer tussen wal en schip. Op vele bedrijven heeft het dan ook een omzetverhoging opgeleverd. HTP (Hippisch Totaal Pakket) is een makkelijk en overzichtelijk online software programma voor mensen met verstand van paarden en geen verstand van computers. Het is een totaal oplossing voor alle administratie op uw erf en is op ieder met internet verbonden apparaat te gebruiken. Dus op telefoon, tablet of computer. Met HTP heeft u snel overzicht. In welke lessen is nog plek, welk paard is nog inzetbaar en wie moet er nog betalen. Het werkt allemaal heel simpel!

Hoe werkt het

Door de lessen in te delen boekt het systeem automatisch een les op de leskaart van de klant. Wanneer de (digitale) kaart van de klant vol is wordt er vanzelf een nieuwe kaart aangemaakt. Is de klant jarig geweest en volwassen geworden? Dan maakt het systeem automatisch een volwassen kaart aan voor deze klant. Daarnaast kunt u de loopuren per paard bekijken in de door u geselecteerde periode.

 

U heeft alle gegevens van uw klant overzichtelijk bij elkaar. Zo mailt u vanuit het systeem naar een klant, een hele lesgroep of naar al uw klanten. Het systeem maakt vele overzichten, van openstaande vorderingen, betalingen en omzetgroepen. De facturen draait u eenvoudig uit vanuit het systeem. Er komt geen handwerk aan te pas. Uw klant geeft akkoord van automatische incasso? Ook het maken van een incassobatch doet u in HTP.

 

HTP wordt door gebruikers dan ook het eenvoudigste maar tevens ook meest complete systeem genoemd!

 

Gratis uitproberen? Vraag hieronder een demo aan!