AMCO en HTP bundelen hun paardenkrachten

 • Bespaar tijd en geld met het Hippisch Totaal Pakket.
 • Eén totaalpakket om je mestboekhouding, planning en administratie te automatiseren.
 • Klaar voor het RVDM, I&R-wetgeving en verscherpte controles. 

Besteed je liever meer tijd aan je paarden dan aan je administratie?

Dan kun je nu heel eenvoudig je planning, mestboekhouding en administratie automatiseren. Wij introduceren een vernieuwd en overzichtelijk Hippisch Totaal Pakket (HTP). Dankzij dit innovatieve programma hou je meer tijd over voor je paarden.


De door jou gemaakte planning werkt automatisch door in facturen, incasso’s en herinneringen. Dit online programma kun je gebruiken waar je ook bent. In de stal, in de wei of thuis op de bank. Overal heb je je administratie bij de hand.


Spreek je een les af? Verkoop je een dienst? Of wil je iets wijzigen in je administratie? Dan doe je dit simpel en snel op je mobiel, tablet of laptop.

Je totale mestboekhouding, planning en administratie geautomatiseerd dankzij een totaalpakket aan koppelingen.

AMCO – Het best in de afvoer van strorijke paardenmest

Het Hippisch Totaal Pakket is nu ook gekoppeld aan AMCO. AMCO is onderdeel van CNC Grondstoffen, een van Europa’s grootste leveranciers van compost voor de champignonteelt.


AMCO haalt al sinds 1971 strorijke paardenmest op bij maneges, stoeterijen, renbanen en handelsstallen. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot de grootste in deze sector met klanten in Nederland, België en Duitsland.


AMCO heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als expert op het gebied van paardenmestwetgeving. Doordat HTP nu is gekoppeld aan AMCO is jouw mestadministratie helemaal up-to-date en voorkom je boetes. Het is natuurlijk wel belangrijk dat AMCO ook bij jou de paardenmest komt ophalen.


Deze combinatie voor paardenbedrijven is uniek in Nederland.

RVO

Wist je dat je verplicht bent om gedurende het hele jaar bij te houden hoeveel paarden er per categorie op je bedrijf aanwezig zijn? En hoeveel mest je afvoert en aanvoert? Dit hoeft nu niet meer handmatig. Omdat HTP ook gekoppeld is aan RVO kun je met één druk op de knop paarden aanmelden en afmelden bij RVO. Zo voldoe je in één keer aan zowel de mestwetgeving als de I&R-wetgeving.


Slimme koppelingen

HTP is ook gekoppeld aan je kassa. Zodat alle betalingen die je op de kassa doet direct in de boekhouding staan. Ook met je boekhoudpakket is HTP gekoppeld, zodat de verkoopfacturen en omzet direct op de juiste plek in je boekhouding staan. Dankzij deze slimme koppelingen krijg je een beter overzicht en kost je administratie minder tijd.


De voordelen van het Hippisch Totaal Pakket op een rij:

 • Eenvoudig en krachtig software programma.
 • Ideaal voor maneges, stalhouders, renbanen en andere hippische ondernemers.
 • Jouw eigen app voor je klanten: die kunnen zich aanmelden, afmelden en hun abonnementen inzien.
 • Klanten kunnen betalen via automatische incasso of iDEAL.
 • Een logboek per paard.
 • Je kunt ruiters aanmelden bij de KNHS.
 • E-mails en pushberichten sturen naar individuele ruiters en groepen.
 • 20 management overzichten.