Snel, makkelijk en veel overzicht!

U bent druk met uw paarden en klanten en besteed het liefst zo weinig mogelijk tijd aan uw boekhouding. Toch wilt u inzicht hebben in hoe u er voor staat, of uw klanten netjes betalen, in welke lessen nog plaats is en of uw paarden voldoende lopen.

 
De HTP-software is gemaakt voor mensen zoals u en wij! Paardenmensen geen computermensen. Het is een makkelijk programma dat snel onder de knie te krijgen is. Door enkel de lessen in te delen houdt het systeem de loopuren per paard bij en boekt het automatisch een les op de leskaart van de klant. Ook overige verkochte diensten en producten zoals pensionstalling, trailerstalling of verhuur van kluisjes kunnen makkelijk en overzichtelijk worden bijgehouden en bij de klant in rekening gebracht door middel van facturen of automatische incasso.

 

Het systeem maakt handige overzichten met een druk op de knop. Zodat u niet alleen gevoelsmatig weet op welke vlakken u uw bedrijf kunt verbeteren maar dat u het ook met feiten onderbouwt krijgt. Omdat het programma online is is het te gebruiken op uw smartphone, tablet of pc. Ook door meerdere personen tegelijk. Iedere gebruiker heeft enkel toegang tot datgene waar u hem bevoegdheid voor geeft.

 

Als u uw boekhouding wilt vereenvoudigen kunt u de HTP-software koppelen aan uw boekhoudpakket. Hierdoor wordt uw omzet automatisch ingelezen en bespaart u een hoop tijd.

 
Wilt u meer reuring in uw bar? Dan toont u de lesindeling zeer eenvoudig op een TV-scherm.