Koppeling RVO

Koppeling RVO

Vanaf nu kunt u vanuit HTP eenvoudig uw paarden registreren bij RVO. Ook de in het buitenland geboren paarden! En vanuit HTP is dat gratis.
Zoals u weet hebben we met nieuwe regelgeving te maken omtrent de identificatie en registratie van paarden (I&R) Dit betekent dat u een uniek bedrijfsnummer (UBN) dient te hebben en alle paarden en pony’s die langer dan 30 dagen op uw bedrijf zijn, dient aan te melden bij RVO. Wanneer ze langer dan 30 dagen van uw bedrijf weg zijn dient u ze ook weer af te melden. Een hoop rompslomp dus. Maar niet als u gebruik maakt van HTP!

Afgelopen maanden zijn wij druk doende geweest om HTP zodanig aan te passen dat het aan- en afmelden van paarden eenvoudig gaat vanuit ons systeem. Maar er is meer! Want ook buitenlandse paarden zijn via HTP te registreren. U hoeft hiervoor dus niet naar een paspoort uitgevende instantie. Dit scheelt u tussen de €50 en €100 per paard!

Wanneer een paard korter dan 30 dagen en langer dan 1 dag van uw bedrijf weg is dient u dit in uw interne administratie vast te leggen. Ook hierdoor is HTP de oplossing. Want middels de functie Stalmanagement kunt u zeer eenvoudig het logboek per paard updaten, zodat u makkelijk aan de regelgeving kunt voldoen. Dit doet u snel tussen de werkzaamheden door even op uw telefoon. Want HTP werkt op ieder apparaat dat met internet is verbonden.

< Naar nieuws overzicht