Nieuwe functies

Nieuwe functies

Wij hebben in de corona periode niet stil gezeten maar deze tijd gebruikt om de nodige functies toe te voegen aan de HTP software. Ook nu hebben we weer wat toegevoegd!

De toevoeging die we gister gedaan hebben betreft een nieuw overzicht; ACTIEVE RUITERS. Je kunt zien welke ruiters actief zijn/waren in de door jouw geselecteerde periode. Heel handig nu we in deze tijd flink aan de bak moeten om de corona-schade te compenseren.

  • Eerder informeerde we je al over de toevoeging van extra selectie mogelijkheden bij het versturen van berichten. Je kunt nu berichten sturen naar alle klanten, naar een specifieke lesgroep of naar alle ruiters die komende maand in het lesboek staan. Vergeet niet dat dit ook als push bericht verzonden kan worden naar gebruikers van de Ruiter app.
  • Ook de Ruiter app heeft een flinke update gekregen. Ruiters kunnen nu ook hun leskaart bekijken. Heel handig als ze willen weten hoeveel lessen ze al gereden hebben of nog tegoed hebben. Afzeggingen en adreswijzigingen die via de app gedaan worden zijn net als in de vorige versie binnen 1 seconde in jouw HTP doorgevoerd.
  • Heb je de functie Attributen ontdekt? Je kunt bij het indelen van de les het paard een attribuut meegeven, zoals peesbeschermers of strijklappen. Super handig want de ruiter vergeet het daardoor niet. Dit wordt ook getoond wanneer je gebruik maakt van een groot scherm voor het tonen van de lesindeling aan de ruiters.

Heb je vragen over HTP of in het algemeen over je bedrijfsvoering, neem dan gerust contact op! Hopelijk heb je komende tijd genoeg reuring op je erf en zijn de omzetten weer als vanouds. Heb je de komende 3 maanden meer dan 30% omzetverlies kijk dan eens naar deze subsidieregeling: https://www.kvk.nl/c…/tvl-maximaal-50000-euro-per-4-maanden/

< Naar nieuws overzicht